آموزش حذف اکانت تلگرام تصویری How Delete Telegram Account • آموزش نرم افزار

آموزش نصب و فعال سازی نرم افزار ها

خانه / آموزش حذف اکانت ها / آموزش حذف اکانت تلگرام تصویری How Delete Telegram Account

آموزش حذف اکانت تلگرام تصویری How Delete Telegram Account

تلگرام نام مسنجر محبوبی می باشد که هم اکنون کاربران زیادی را به خود جلب کرده است ، اگر جز کسانی هستید که می خواهید با اکانت تلگرام خود خداحافظی کنید و تمامی اطلاعات خودتان را از تلگرام حذف کنید ، در ادامه مطلب آموزش حذف اکانت تلگرام را به صورت تصویری و کامل آماده کرده ایم.

در نسخه ویندوز تلگرام و نسخه اندروید تلگرام بخشی داخل خود نرم افزار برای حذف اکانت تعبیه نشده است و برای حذف اکانت خودتان باید طبق آموزش زیر اکانت خودتان را حذف کنید.

۱ – ابتدا  + اینجا +  کلیک کنید تا وارد صفحه غیر فعال سازی اکانت شوید ، با کلیک روی لینک صفحه ای مانند عکس زیر باز می شود.

How-Delete-Telegram-Account-1

۲ – دقت کنید شماره خودتان را باید با کد کشور ایران ۹۸+ وارد کنید و بعد از ۹۸+ عدد ۰ را وارد نکنید مثلا باید وارد کنید ۹۸۹۱۲۲۲۲۲۲۲۲+ و روی Next کلیک کنید ، بعد از وارد کردن شماره و کلیک روی Next یک پیام به تلگرام نصب شده روی ویندوز یا اندروید ارسال می شود. که در کارد باز شده در همان صفحه درخواست پسورد می کند ، این پسورد را که برای شما ارسال شده کپی کرده و مانند عکس زیر در قسمت Password قرار دهید ( به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید )

نمونه ای از پیام که از سوی تلگرام برای شما ارسال می شود ( عکس زیر یک نمونه است و پسورد شما با عکس زیر فرق دارد )

How-Delete-Telegram-Account-2

عکس از محیط درخواست پسورد تلگرام

How-Delete-Telegram-Account-3

۳ – بعد از طی کردن مرحله بالا و کلیک روی Sign in وارد مرحله تایید می رسید ، که مانند عکس زیر باید روی Done کلیک کنید.

How-Delete-Telegram-Account-4

۴ – سپس مانند عکس زیر روی Yes Delete my Acconunt کلیک کنید.

How-Delete-Telegram-Account-5

۵ – خوب تمام شد و اکانت تلگرام شما حذف شد .

سوالات متداول :

۱ – آیا با حذف اکانت پیام های ارسایل من حذف می شود ؟>

جواب : خیر حذذف نمی شود ولی نام کاربری شما حذف شده و در صفحه چت با افراد به نام Delet Account ظاهر می شود.

۲ – آیا بعد از ثبت نام دوباره با همان شماره پیام های قبلی اکانت حذف شده بر می گردد ؟

جواب :  خیر ، اکانت حذف شده با تمام اطلاعاتش برای همیشه حذف می شود

کپی کار محترم : این پست اختصای برای پاتوق یو بخش آموزش می باشد و در صورت کپی لطفا ، لینک به این مطلب و درج لینک منبع فراموش نشود ، با تشکر

تلگرام پاتوق یو  

  • به این مطلب امتیاز بدهید :
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (107 امتیاز , میانگین : 3٫73 خارج از 5)
    Loading...