آموزش اینستاگرام

آموزش غیرفعال کردن موقت ( دی اکتیو ) اکانت اینستاگرام

غیرفعال کردن موقت اکانت اینستاگرام

در اینستاگرام قابلیتی به نام Disable Account وجود دارد که به کمک آن می توانید اکانت اینستاگرام خود را به صورت موقت غیرفعال یا به عبارتی حذف کنید. این قابلیت ممکن است به هر دلیل به کار بیاید. مثلا ممکن است بخواهید برای مدتی از اینستاگرام خارج شوید زیرا وقت کافی برای رسیدگی به حساب کاربری تان را ندارید و یا دلایل شخصی دیگر. در آموزش امروز قصد داریم طرز غیرفعال کردن موقت اکانت اینستاگرام را در چند مرحله ی ساده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید‌.

دی اکتیو اکانت اینستاگرام

بهتر است قبل از این که به سراغ آموزش برویم به سوالات رایجی که ممکن است به ذهن خیلی از شما خطور کند پاسخ بدهیم:

 

آیا با غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام دنبال کنندگان (Followers) مان را از دست می دهیم؟

در یک کلام بگوییم خیر! با غیر فعال کردن موقتی اکانت هیچ یک از دنبال کنندگان تان را از دست نمی دهید. در واقع زمانی که اکانت تان را غیر فعال می کنید هیچ کس نمی تواند اکانت شما را ببیند عین این که به طور کامل حذف شده باشد در نتیجه هیچ کس نمی تواند شما را unfollow کند. اسم شما به طور موقت از لیست افرادی که شما را دنبال می کنند و یا شما آن ها را دنبال می کنید حذف می شود و آن ها دیگر هیچ دسترسی به اکانت شما نخواهید داشت. البته زمانی که اکانت شما غیر فعال است شما نیز نمی توانید فعالیتی انجام دهید مثلا قادر نخواهید بود افراد را unfollow کنید.

زمانی که اکانت خود را غیر فعال می کنید تمام اطلاعات حساب کاربری شما به طور موقت حذف می شود و زمانی که اکانت را دوباره فعال می کنید این اطلاعات بازگردانده می شود.

چه اتفاقی برای اکانتی که موقتا بسته شده است می افتد؟

زمانی که اکانت شما غیرفعال می شود، دنبال کنندگان شما یک دنبال شونده (اکانت شما) و افرادی که شما دنبال می کنید نیز یک دنبال کننده (اکانت شما) از دست می دهند. زمانی که اکانت خود را دوباره فعال می کنید اکانت شما به لیست هر دو گروه باز می گردد. اگر برای مدتی می خواهید از اینستاگرام بروید و قصد هیچ فعالیتی در اینستاگرام ندارید بهتر است اکانت خود را به طور موقت غیر فعال کنید زیرا که دیگر کسی به اکانت شما دسترسی ندارد و دنبال کنندگان تان را به علت فعالیت نکردن از دست نمی دهید.

آیا با غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام، پیغام های خصوصی مان هم حذف می شود؟

اگر اکانت تان را غیر فعال کنید، کسانی که از شما پیغام خصوصی دریافت کرده اند برای آن ها اکانت شما با نام Instagrammer به نمایش در می آید و هیچ تصویر پروفایلی نیز به نمایش در نمی آید. در نتیجه پیغام شما حذف نمی شود ولی فرستنده ی پیغام به صورت ناشناس باقی می ماند. اگر این افراد بر روی نام این اکانت بزنند با پیغام user not found رو به رو می شوند. پس تا زمانی که دوباره اکانت تان را فعال نکنید به شما دسترسی نخواهند داشت.

  چگونه گیف gif را در اینستاگرام Dm کنیم

چگونه می توان اکانت اینستاگرام را به طور موقت غیر فعال کرد؟

این کار بسیار ساده ای است و در چند مرحله ی ساده انجام می شود. برای این کار تنها کافی است:

۱.مرورگر خود را باز کنید، به سایت رسمی اینستاگرام مراجعه کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.

نکته: شما از طریق اپلیکیشن موبایل اینستاگرام قادر به انجام این کار نیستید و باید حتما از طریق مرورگر وارد اکانت اینستاگرام خود شوید!

۲.بر روی آیکون پروفایل (آدمک) کلیک کنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-1

 

۳.بر روی دکمه ی Edit Profile در بالای تصویر کلیک کنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-2

 

۴.حال در انتهای صفحه ی ادیت پروفایل عبارت آبی رنگ Temporarily disable my account را می بینید. بر روی آن کلیک کنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-3

 

۵.حال در کادر مربوط به Why are you disabling your account? برای غیرفعال کردن اکانت خود دلیلی انتخاب کنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-4

 

۶.در کادر To continue, please re-enter your password پسورد اکانت خود را وارد کنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-5

 

۷.سپس بر روی دکمه ی Temporarily Disable Account بزنید.

غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام-6

 

بدین ترتیب اکانت شما به طور موقت تا دفعه ی بعدی که دوباره وارد آن شوید غیر فعال می شود.

 

نرم افزار های مرتبط:

دانلود اپلیکیشن مشاهده هشتگ های پربازدید اینستاگرام برای اندروید

دانلود نرم افزار آنفالویاب اینستاگرام برای اندروید

دانلود اینستاگرام برای اندروید

دانلود اینستاگرام برای کامپیوتر

 

آموزش های مرتبط:

آموزش خصوصی کردن حساب اینستاگرام

آموزش تصویری حذف اکانت اینستاگرام

آموزش تغییر نام کاربری در اینستاگرام

4.7 (93.33%) 3 votes

نوشته های مشابه

یک پاسخ بنویسید

  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن
دکمه بازگشت به بالا
بستن