آموزش نرم افزار

خانه / پیام رسان داخلی / آموزش پیام رسان سروش / آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش Delete Account Soroush

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش Delete Account Soroush

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش ( دیلیت اکانت سروش ) \ یکی از پیام رسان های داخلی که در این روزها میان کاربران بسیار پرطرفدار شده است، سروش می باشد. یکی از قابلیت هایی در این پیام رسان قرار گرفته است، امکان حذف اکانت سروش خود می باشد. به طوری که با استفاده از تنظیماتی که در آن قرار داده شده است، می توانید اکانت خود را حذف نمایید. در واقع از این کار می توانید برای زمانی استفاده نمایید که می خواهید یک اکانت جدید با همان شماره برای خود ایجاد نمایید. در ادامه می خواهیم به شما روش انجام دادن این کار را آموزش دهیم.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

 

روش حذف اکانت پیام رسان سروش

در ابتدا شما می توانید آخرین نسخه از این برنامه را برای اندروید و ویندوز از طریق لینک های زیر دانلود نمایید:

 

–> دانلود سروش برای اندروید

–> دانلود سروش برای ویندوز

 

سپس وارد برنامه شده و روی آیکون سه خط افقی که در بالا سمت چپ قرار دارد، کلیک کرده تا منوی اصلی برنامه برای شما باز شود.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

زمانی که منو برای شما باز شد، گزینه تنظیمات را انتخاب نمایید.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

در قسمت تنظیمات، حریم خصوصی را انتخاب نمایید.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

در این بخش روی آیکون سه نقطه که در بالا سمت راست قرار دارد کلیک کنید.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

گزینه پاک کردن حساب کاربری را انتخاب کنید.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

با انتخاب کردن این گزینه، یک آیکون آبی رنگ که در تصویر نیز به شما نشان داده شده است، ظاهر می شود. روی آن کلیک کنید.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

در این صفحه از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید اکانت خود را حذف کنید یا خیر. اگر می خواهید این کار را انجام دهید روی غیرفعال سازی حساب کاربری کلیک کنید. با این کار اکانت شما حذف خواهد شد.

آموزش حذف اکانت پیام رسان سروش

سوالات متداول دیلیت اکانت سروش  :

 

[quote bgcolor=”#e5bda9″]در حال حاضر در نسخه دسکتاپ امکان حذف اکانت کاربری وجود ندارد و فقط در نسخه ios و اندروید این امکان می باشد ، دقت داشته باشید در صورتی که کانال یا گروهی به نام شما باشد بعد از حذف اکانت آن گروه یا کانال حذف نمی شود فقط شما دیگر مدیر ان نخواهید بود و حتی بعد از فعال سازی با آن شما دیگر امکان مدیریت شما میسر نمی باشد پس قبل از حذف سروش بهتر است کانال و گروه خود را حذف کنید ![/quote]

 

مطالب مرتبط این پست :

 

آموزش نصب پیام رسان سروش روی گوشی اندروید

آموزش نصب سروش در کامپیوتر ویندوز

امتیاز دهید
[Total: 11 Average: 2.7]