صفحه اصلی > آموزش های متفرقه : آموزش آپدیت فریمور مودم تی پی لینک , دی لینک و زایکسل

آموزش آپدیت فریمور مودم تی پی لینک , دی لینک و زایکسل

به روزرسانی firmware روتر های مختلف

آموزش به روزرسانی firmware روتر های مختلف

تقریباً در هر دستگاه سخت افزاری یک نرم افزار وجود دارد که در دستگاه تعبیه شده است. این نرم افزار در واقع نحوه ی عملکرد دستگاه شما را کنترل می کند و به شما امکان پیکربندی و تنظیم آن را می دهد. این نرم افزار در روتر های شما نیز وجود دارد و firmware نامیده می شود. نسخه های جدید firmware ها اغلب ویژگی های جدید و اصلاحات امنیتی را با خود به همراه می آورند ، بنابراین مهم است که firmware روتر خود را به روز کنید. با به روز رسانی firmware روتر خود همچنین ممکن است بسیاری از مشکلا ت روتر شما حل شود و عملکرد آن تا حد زیادی بهبود یابد. در مقاله ی امروز نحوه ی به روزرسانی firmware روتر های مختلف را خدمت شما عزیزان توضیح خواهیم داد. تا پایان با ما همراه باشید! آپدیت فریمور مودم

آپدیت firmware روتر در ویندوز 10 به آسانی انجام می شود. سریعترین راه ، به روزرسانی خودکار آن است. برخی از روترهای جدید گزینه ای برای به روزرسانی خودکار firmware را دارند. ولی اگر روتر شما جزو این دسته از روتر ها نبود ، جهت به روزرسانی firmware ابتدا باید آخرین نسخه از firmware را از سایت رسمی برند روتر خود دانلود کنید ، آن را از حالت فشرده خارج کرده و سپس از طریق تنظیمات روتر آن را به روزرسانی کنید. در ادامه نحوه ی انجام این کار را خدمت شما توضیح خواهیم داد.

آموزش محدود کردن پهنای باند در مودم های مختلف

طریقه ی کلی دسترسی به تنظیمات و آپدیت فریمور مودم

به منظور آپدیت فریمور مودم روتر خود، باید به صفحه ی مدیریت روتر خود دسترسی پیدا کنید. برای انجام این کار، باید یک آدرس خاص را در مرورگر خود وارد کنید. بیشتر روترها این آدرس را به همراه سایر جزئیات ورود به سیستم در دفترچه راهنما ی خود آورده اند ، بنابراین پیشنهاد می کنیم که آن را بررسی کنید. همچنین می توانید از طریق زیر این آدرس را به صورت دستی پیدا کنید:

1.ابتدا کلید های ترکیبی Windows Key + X هم زمان فشار دهید. سپس از منوی باز شده گزینه ی Network Connections را انتخاب کنید.

طریقه ی کلی دسترسی به تنظیمات و آپدیت یک روتر-1

 

2.در پنجره ی باز شده بر روی گزینه ی Change connection proprieties کلیک کنید.

طریقه ی کلی دسترسی به تنظیمات و آپدیت یک روتر--2

 

3.حال به پایین اسکرول کنید تا به بخش Proprieties برسید.

4.در مقابل گزینه ی IPv4 DNS server آدرسی آمده که به کمک آن می توانید وارد صفحه ی مدیریت روتر خود شوید.

طریقه ی کلی دسترسی به تنظیمات و آپدیت یک روتر--3

 

پس از دریافت آدرس IP روتر ، می توانید از آن برای ورود به صفحه ی تنظیمات روتر خود و به آپدیت فریمور مودم آن استفاده کنید. برای به روزرسانی firmware روتر خود، مراحل زیر را انجام دهید:

1.ابتدا با استفاده از کابل LAN روتر را به کامپیوتر متصل کنید. البته این کار الزامی نیست ولی برای برقراری ارتباطی پایدار با روتر پیشنهاد می کنیم این کار را انجام دهید تا در طی فرآیند به روزرسانی ، هیچ گونه مشکلی پیش نیاید.

2.سپس مرورگر وب خود را باز کنید.

3.آدرس IP روتر خود را در داخل نوار جست و جو وارد کنید و کلید اینتر را بزنید.

4.حال از شما خواسته می شود تا یک نام کاربری و پسورد وارد کنید. اطلاعات لاگین روتر خود را تایپ کنید و وارد شوید. می توانید اطلاعات لاگین روتر خود را در دفترچه راهنمای روتر پیدا کنید. همچنین می توانید این اطلاعات را با کمی جست و جو در اینترنت پیدا کنید. نام کاربری و پسورد بسیاری از روتر ها admin می باشد.

5.پس از وارد شدن به صفحه ی تنظیمات ، باید گزینه ی Firmware یا Router Upgrade را پیدا کنید. معمولاً می توانید این گزینه را در بخش Administrator ، Utilities یا Maintenance پیدا کنید. محل قرارگیری این گزینه بسته به مدل روتر شما می تواند متفاوت باشد.

6.پس از یافتن این بخش ، می توانید نسخه ی فعلی Firmware خود و همچنین تاریخ انتشار آن را مشاهده کنید.

7.اکنون باید به وب سایت رسمی برند روتر خود مراجعه کرده و به بخش پشتیبانی (Support) وب سایت بروید. مدل روتر خود را پیدا کنید و بررسی کنید که آیا آپدیت جدیدی برای Firmware آن موجود است یا خیر. در صورتی که موجود بود، آن را دانلود کنید.

8.پس از دانلود فایل آپدیت، آن را از حالت فشرده خارج و در پوشه ای دلخواه ذخیره کنید. آپدیت فریمور مودم

9.حال به صفحه ی مدیریت روتر خود بازگردید. در بخش Update به دنبال دکمه ی Browse یا Choose File برای آپلود فایل بگردید.سپس بر روی این دکمه کلیک کنید، به محلی که فایل آپدیت را ذخیره کرده اید بروید و آن را انتخاب کنید.

  معرفی بهترین تحریم شکن و رفع تحریم بازی و برنامه نویسی 7 مورد

10.پس از انتخاب فایل، فرآید آپدیت را آغاز کنید.

11.کمی منتظر بمانید تا فرآیند آپدیت به پایان برسد. این فرآیند ممکن است چند دقیقه طول بکشد ، بنابراین حتما صبر کنید و روند کار را قطع نکنید. قطع فرآیند به روزرسانی می تواند صدمات جبران ناپذیری به روتر شما وارد کند ، بنابراین بهتر است احتیاط کرده و عمل اضافی انجام ندهید تا این روند کامل شود.

پس از اتمام فرآیند به روزرسانی ، روتر شما مجددا راه اندازی می شود و به این ترتیب Firmware آن آپدیت می شود.

لازم به ذکر است که فرآیند بروزرسانی Firmware روتر گاهی اوقات با خطا رو به رو می شود. در صورتی که چنین اتفاقی بیافتد ، باید روتر خود را ریست (reset) کنید. برای انجام این کار ، به صفحه ی تنظیمات روتر خود وارد شوید و بخش Factory Defaults را پیدا کنید.بر روی دکمه ی Restore کلیک کنید و منتظر بمانید تا روتر شما ریست شود.

اگر به دنبال راهی سریع تر برای ریست روتر خود هستید ، می توانید با نگه داشتن دکمه ی Reset روتر ، آن را ریست کنید. این دکمه معمولاً در قسمت پشتی روتر قرار دارد و برای ریست روتر تنها کافی است آن را برای ده یا چند ثانیه فشار دهید و نگه دارید. به خاطر داشته باشید که بعد از ریست، باید تنظیمات و شبکه ی بی سیم روتر را مجددا تنظیم کنید.

البته برخی از روترها این قابلیت را دارند که به روزرسانی Firmware را به صورت خودکار انجام دهند ، بنابراین دیگر نیازی نیست که آپدیت را خودتان دانلود کنید یا آن را به صورت دستی نصب کنید. در ادامه طریقه ی آپدیت Firmware برخی از روتر های محبوب را توضیح می دهیم:

مشاهده دستگاه های متصل به وای فای در مودم های مختلف

به روزرسانی Firmware روتر Netgear

به روزرسانی Firmware روتر Netgear

 

اگر از روتر Netgear استفاده می کنید ،آپدیت فریمور مودم می توانید با دنبال کردن مراحل زیر Firmware روتر خود را به روز کنید:

1.مرورگر وب خود را باز کنید و به آدرس https://www.routerlogin.net بروید.

2.در قسمت نام کاربری عبارت admin و در قسمت پسورد عبارت password را وارد کنید.

3.پس از ورود به صفحه ی تنظیمات روتر به بخش ADVANCED > Administration بروید.

4.گزینه ی Firmware Update یا Router Update را انتخاب کنید.

5.بر روی دکمه ی Check کلیک کنید تا روتر بررسی کند که آیا آپدیت جدیدی موجود است یا خیر. اگر آپدیت جدیدی موجود بود، از شما خواسته می شود آن را دانلود کنید.

6.برای دانلود و نصب آپدیت جدید بر روی دکمه ی Yes کلیک کنید. به هیچ وجه فرآیند آپدیت را قطع نکنید. مرورگر خود را نبندید ، صفحات جدید باز نکنید و فعالیت های مربوط به اینترنت انجام ندهید. روند به روزرسانی ممکن است حدود 5 دقیقه طول بکشد، بنابراین صبور باشید.

7.پس از اتمام فرایند به روزرسانی ، روتر شما مجدداً راه اندازی می شود.

به این ترتیب روتر شما آپدیت می شود. همانطور که مشاهده کردید ، به روزرسانی Firmware در روتر های Netgear بسیار ساده و سر راست است و به صورت خوکار انجام می شود.

حال اگر به هر دلیلی نمی توانید به روزرسانی را به طور خودکار انجام دهید ، می توانید با انجام مراحل زیر آن را به صورت دستی نصب کنید:

1.به وبسایت NETGEAR Download Center مراجعه کنید. مدل روتر خود را وارد کنید و آخرین نسخه ی موجود از firmware آن را دانلود کنید.

2.سپس به صفحه ی تنظیمات روتر خود بروید.

3.به بخش ADVANCED > Administration بروید و گزینه ی Firmware Update یا Router Update را انتخاب کنید.

4.بر روی دکمه ی Choose File یا Browse کلیک کنید.

5.به محلی که فایل آپدیت ذخیره شده بروید و آن را انتخاب کنید. در نهایت مدتی منتظر بمانید تا فرآیند آپدیت به اتمام برسد.

شما همچنین از طریق نرم افزار NETGEAR desktop genie نیز می توانید روتر Netgear خود را به روزرسانی کنید. برای به روزرسانی Firmware روتر خود با استفاده از این نرم افزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

1.نرم افزار NETGEAR desktop genie را اجرا کنید و بر روی گزینه ی Router Settings کلیک کنید.

2.سپس صفحه ی لاگین ظاهر می شود. در قسمت نام کاربری عبارت admin و در قسمت پسورد عبارت password را وارد کنید و لاگین شوید.

3.اکنون در گوشه ی بالا سمت راست بر روی فلش راست کلیک کرده و سربرگ Router Update را انتخاب کنید.

4.گزینه ها ی Router Update > Next را انتخاب کنید. حال نرم افزار بررسی می کند که آیا آپدیت جدیدی موجود است یا خیر.

5.اگر نسخه جدیدی از Firmware موجود باشد ، پیام تأییدی را دریافت می کنید. برای دانلود و نصب Firmware جدید ، روی OK کلیک کنید.

  آموزش رفع خطای 0x800f0922 و خطای نصب Net Framework نت فرم ورک

6.در نهایت مدتی منتظر بمانید تا فرآیند آپدیت به اتمام برسد.

معرفی 5 ابزار برای بررسی هک WiFi

به روزرسانی Firmware روتر Linksys

به روزرسانی Firmware روتر Linksys

 

آپدیت firmware روتر های Linksys نیز به سادگی انجام پذیر است. برای رعایت ایمنی در به روزرسانی ، توصیه می کنیم با استفاده از کابل LAN روتر را به کامپیوتر متصل کنید. برای به روزرسانی Firmware مراحل زیر را طی کنید:

1.مرورگر خود را باز کنید و به وبسایت رسمی Linksys Support Site مراجعه کنید. مدل روتر خود را وارد کنید و آخرین نسخه ی موجود از firmware خود را دانلود کنید.

2.اکنون آدرس 192.168.1.1 را در نوار جست و جوی مرورگر خود وارد کنید و کلید اینتر را بزنید. آپدیت فریمور مودم

3.سپس در صفحه ی ورود به سیستم، در قسمت نام کاربری عبارت admin و قسمت پسورد را خالی بگذارید و لاگین شوید.

4.پس از ورود به بخش Administration > Firmware Upgrade بروید.

5.بر روی گزینه ی Browse کلیک کنید. به بخشی که آپدیت ذخیره شده بروید و آن را انتخاب کنید.

6.سپس بر روی گزینه ی Start Upgrade کلیک کنید.

7.حال تنها کافی است مدتی منتظر بمانید تا فرآیند به روزرسانی به پایان برسد.

آپدیت فریمور مودم روتر D-Link

به روزرسانی Firmware روتر D-Link

 

به منظور به روزرسانی Firmware روتر های D-Link به ترتیب زیر عمل کنید:

1.آخرین نسخه از Firmware روتر خود را از قسمت پشتیبانی وبسایت رسمی D-Link دانلود کنید.

2.پس از دانلود فایل آن را از حالت فشرده خارج و در پوشه ی دلخواه ذخیره کنید.

3.مرورگر وب خود را باز کرده و به آدرس 192.168.1.1 بروید.

4.در صفحه ی ورود به سیستم در هر دو قسمت نام کاربری و پسورد عبارت admin را وارد کنید و لاگین شوید.

5.پس از ورود به سربرگ Tools بروید و گزینه ی Update Gateway را انتخاب کنید.

6.بر روی دکمه ی Browse کلیک کنید، به محلی که فایل اپدیت ذخیره شده بروید و آن را انتخاب کنید.

7.سپس بر روی دکمه ی Update Gateway کلیک کنید.

8.مدتی منتظر بمانید تا آپدیت کامل شود.

9.پس از اتمام مراحل بروزرسانی ، روتر مجدداً راه اندازی می شود. در بعضی موارد ممکن است نیاز باشد که روتر را پس از آپدیت ریست کنید. برای این کار، دکمه ی Reset پشت روتر را 10 ثانیه فشار داده و نگه دارید.

آپدیت فریمور مودم TP-Link

به روزرسانی Firmware روتر TP-Link

 

به منظور به روزرسانی Firmware روتر های TP-Link ابتدا باید نسخه ی سخت افزاری و مدل روتر خود را بدانید. برای این کار، تنها کافی است برچسب موجود در پشت دستگاه خود را بررسی کرده و از مدل روتر خود و همچنین نسخه سخت افزاری آن مطلع شوید. علاوه بر این به منظور اطمینان از پایداری اتصال، بهتر است کامپیوتر خود را با استفاده از کابل LAN به روتر متصل کنید. سپس مراحل زیر را طی کنید:

1.به قسمت پشتیبانی وبسایت رسمی TP-Link مراجعه کرده و مدل روتر خود را وارد کنید. دقت کنید که مدل و نسخه ی سخت افزاری روتر خود را درست انتخاب کنید. اگر firmware مدل دیگری را دانلود و نصب کنید به روتر خود آسیب وارد می کنید. پس در این بخش حتما دقت کنید. پس از انتخاب مدل و نسخه ی سخت افزاری درست جدید ترین نسخه از firmware موجود برای روتر خود را دانلود کنید.

2.پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید.

3.مرورگر خود را باز کنید و به یکی از آدرس های 192.168.1.1 ، 192.168.0.1 یا http://tplinkwifi.net مراجعه کنید. البته این آدرس بسته به مدل روتر شما می تواند متفاوت باشد. برای دیدن آدرس صحیح ، می توانید برچسب موجود در قسمت پایین روتر خود را بررسی کنید.

4.در صفحه ی ورود به سیستم در هر دو قسمت نام کاربری و پسورد عبارت admin را وارد کنید و لاگین شوید.

به روزرسانی Firmware روتر TP-Link-1

 

5.پس از ورود بر روی بخش Advanced کلیک کنید. و سپس از پنل سمت چپ به قسمت System Tools > Firmware Upgrade بروید.

به روزرسانی Firmware روتر TP-Link-2

 

6.بر روی دکمه ی Browse یا Choose File کلیک کنید، به محلی که فایل آپدیت ذخیره شده بروید و آن را انتخاب کنید.

به روزرسانی Firmware روتر TP-Link-3

 

7.حال بر روی دکمه ی Upgrade کلیک کنید تا فرآیند آپدیت آغاز شود.

8.مدتی منتظر بمانید تا فرآیند آپدیت به پایان برسد و مراقب باشید که به هیچ وجه آن را قطع نکنید.

9.پس از اتمام به روزرسانی ، ممکن است روتر شما به تنظیمات کارخانه بازگردد. بنابراین باید مجدداً تنظیمات آن را انجام دهید.

همان طور که مشاهده کردید آپدیت firmware روتر ها فرآیندی آسان و ساده است. آپدیت و ارتقاء firmware ویژگی های جدیدی را به همراه دارد و باعث بهبود عملکرد روتر می شود، اما در صورت عدم دقت نیز می تواند به طور دائمی به روتر شما آسیب برساند. پس در انجام این کار حتما دقت کنید.

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید