اموزش واتساپ

چگونه بررسی کنیم که آیا کسی در واتساپ ما را مسدود ( بلاک ) کرده است

چگونه بررسی کنیم که آیا در واتساپ مسدود شده ایم یا خیر!

آیا مدت زیادی است که دوست تان به پیام های ارسال شده توسط شما در واتساپ پاسخ نداده است؟ یا به فیلم های خنده داری که برای شان فرستاده اید هیچ عکس العملی نشان نداده و به تماس های شما در واتساپ پاسخ نداده اند؟ در چنین مواقعی ممکن است فکر کنید که اتفاقی برای شخص مورد نظر تان افتاده و از واتساپ خداحافظی کرده است. اما به ذهن تان رسیده که ممکن است این شخص شما را در واتساپ مسدود (block) کرده باشد؟! راه های زیادی برای این که بدانید در واتساپ توسط شخصی مسدود شده اید یا نه وجود دارد که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد. تا پایان ما را همراهی کنید!

مسدود کردن مخاطب در واتساپ

در صورتی که به هر دلیلی دیگر تمایل ندارید با یک مخاطب خاص ارتباط داشته باشید، واتساپ به شما این امکان می دهد تا از طریق مسدود کردن با آن ها قطع رابطه کنید. اگر دیگر نمی خواهید از یک مخاطب خاص تماس های مداوم یا پیام های آزار دهنده دریافت کنید کافی است از طریق زیر او را در واتساپ بلاک یا مسدود کنید:

1.ابتدا مخاطب مورد نظر خود را از لیست مخاطبین واتساپ تان انتخاب کنید.

2.سپس به بخش تنظیمات یا Settings بروید

3.گزینه ی Other را انتخاب کنید.

4.در نهایت با انتخاب گزینه ی Block و سپس OK شخص مورد نظر را بلاک کنید.

به این ترتیب مخاطب مسدود شده دیگر نمی تواند به شما پیام ارسال کند یا با شما از طریق واتساپ تماس بگیرد.

حال اگر شما نیز مدتی است جواب پیام هایی که به یک شخص خاص ارسال کرده اید را دریافت نمی کنید ممکن است دلیلش همین باشد و شما توسط آن شخص بلاک شده باشید. برای این که مطمئن شوید که در واتساپ بلاک شده اید یا خیر تا پایان ما را همراهی کنید.

بررسی آخرین تاریخ بازدید مخاطب مورد نظر

شما می توانید به آسانی از نوار سبز نمایش داده شده در بالای صفحه ی واتساپ ، جایی که نام مخاطب نشان داده شده است ، آخرین تاریخ بازدید مخاطب مورد نظر تان را مشاهده کنید. اگر وضعیت آخرین بازدید مخاطب مورد نظر برای شما نمایش داده نمی شود ، سه امکان وجود دارد: 1.شما بلاک شده اید 2.مخاطب تاریخ آخرین بازدید خود را مخفی کرده است 3.یا این که شما خودتان تاریخ آخرین بازدید خود را مخفی کرده اید که در این صورت قادر به مشاهده ی تاریخ آخرین بازدید مخاطبین نخواهید بود.

بررسی آخرین تاریخ بازدید مخاطب مورد نظر

 

در صورتی که بتوانید مخاطب خود را در وضعیت آنلاین مشاهده کنید خیال تان راحت باشد که بلاک نشده اید.

دانلود واتساپ اندروید

دانلود واتساپ کامپیوتر

بررسی تعداد تیک های پیام های ارسال شده

یک راه دیگر برای این که بفهمید بلاک شده اید یا خیر این است که برای مخاطب مورد نظر خود در واتساپ یک پیام ارسال کنید سپس تعداد تیک هایی که در کنار پیام ظاهر می شود را بررسی کنید. یک تیک به معنای آن است که پیام شما با موفقیت ارسال شده است، دو تیک به معنای آن است که گیرنده پیام شما را دریافت کرده است و اگر دو تیک به رنگ آبی در بیایند به این معنی است که گیرنده پیام شما را خوانده است. البته کاربران واتساپ می توانند از مسیر Settings>Account>Privacy تیک دوم خوانده شدن پیام را غیر فعال کنند.

  آموزش تغییر شکل نوشته ها در چت های واتساپ

بررسی تعداد تیک های پیام های ارسال شده

 

اگر پیام یا پیام هایی که به مخاطب مد نظرتان فرستاده اید یک تیک بخورد و تیک دومی در کنار آن ها ظاهر نشود احتمال آن زیاد است که این شخص شما را بلاک کرده باشد. البته این نکته را هم در نظر بگیرید که یک تیک همیشه به این معنا نیست.خاموش بودن دستگاه مخاطب یا قطع دسترسی او به اینترنت نیز می تواند از جمله دلایل یک تیک خوردن پیام شما باشد.

بررسی تصویر پروفایل مخاطب

بررسی تصویر پروفایل مخاطب بدون شک موثرترین و قطعی ترین ترفند برای بررسی اینکه آیا واقعاً در واتساپ مسدود شده اید است ، زیرا پس از بلاک شدن ، شما دیگر نمی توانید تصویر پروفایل مخاطب مورد نظر خود را مشاهده کنید. البته برخی از کاربران واتساپ نیز ترجیح می دهند تصویری به عنوان تصویر پروفایل شان قرار ندهند از این رو نداشتن تصویر پروفایل همیشه به معنای بلاک شدن نیست.

بررسی تصویر پروفایل مخاطب

 

افزودن مخاطب مورد نظر به یک گروه جدید

اگر پس از بررسی سه موردی که تا به اینجا توضیح دادیم هنوز هم شک دارید که بلاک شده اید یا خیر آخرین روش پیشنهادی ما افزودن مخاطب مورد نظر به یک گروه جدید است. بدین منظور تنها کافی است گروه جدیدی بسازید و سپس سعی کنید تا مخاطب مورد نظر تان را به گروه اضافه کنید. اگر نتوانستید شخص مورد نظر را به گروه اضافه کنید پس احتمال آن وجود دارد که توسط این شخص بلاک شده باشید.

همین طور که مشاهده می کنید ، هیچ راهی برای تأیید صد درصد مسدود شدن در واتساپ وجود ندارد و البته این تصادفی نیست. همانطور که در وب سایت رسمی پیام رسان واتساپ مشخص شده است ، توسعه دهندگان این برنامه تصمیم گرفته اند که به منظور محافظت از حریم شخصی کاربران در هنگام مسدود کردن مخاطبین خود ، این که فرد مسدود یا بلاک شده است را به صورت مبهم حفظ کنند. در نتیجه برای فهمیدن این که آیا بلاک شده و در لیست سیاه قرار گرفته اید ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که با بررسی مواردی که در مقاله ی امروز خدمت شما توضیح دادیم سرنخ ها را کنار هم بگذارید و خود متوجه شوید و یا اگر با این شخص از نزدیک آشنایی دارید از خود او بپرسید.

در پایان این نکته را نیز به یا د داشته باشید که اگر مسدود شده باشید ، گیرنده هرگز پیام های ارسال شده توسط شما را دریافت نمی کند ، حتی بعد از این که از بلاک در بیایید نیز این پیام ها به شخص مورد نظر نمی رسد. علاوه بر این هنگامی که مخاطبی را بلاک می کنید ، این مخاطب از لیست مخاطبین واتساپ حذف نمی شود تا در صورت تغییر نظرتان به آسانی بتوانید به او دسترسی داشته باشید.

امیدواریم که از آموزش امروز ما لذت برده باشید!

میانگین آرا 4.1 / 5. تعداد آرا : 7

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن