مدل لپ تاپ در بسیاری موارد مهم است و دانستن آن در هنگام دانلود درایور ، ارتباط با پشتیبانی سازنده و یا نرم افزارهای خاص که مدل سیستم شما را نیاز دارند ، امری مهم است ، ما در این آموزش 5 روش برای یافتن مدل و سریال لپ تاپ را برای شما آموزش داده ایم که می توانید از ان برای این مهم استفاده کنید.
فهرست مقاله
Toggle1. لیبل لپ تاپ را بررسی کنید
معمولاً می توانید مدل لپ تاپ را در جلو یا پشت آن پیدا کنید. هر دو طرف لپ تاپ خود را برای یافتن برچسب محصول بررسی کنید. باید حاوی جزئیات سازنده و شماره مدل باشد. مانند تصویر زیر یک لیبل در زیر یا روی لپ تاپ نصب شده اس که جزئیات شماره مدل را نشان میدهد.
اگر لپ تاپ شما دارای محفظه باتری است، باتری را بردارید و برچسب یا برچسب داخل آن را بررسی کنید.
پیشنهاد مرتبط : آموزش مشاهده دمای CPU معرفی 11 ابزار فهمیدن دما سی پی یو
2. استفاده از System Summary
با دسترسی به System Summary درویندوز خود به راحتی می توانید شماره مدل هر لپ تاپ را پیدا کنید. “system information” را در نوار جستجوی ویندوز تایپ کنید و روی آن کلیک کنید. در قسمت سمت راست، قسمت System Model را بررسی کنید تا مدل لپ تاپ خود را پیدا کنید.
برای دسترسی به این قسمت از این روش هم میشه استفاده کرد ، Win + R کیبورد را با هم را فشار دهید تا ابزار Run اجرا شود، msinfo32 را تایپ کنید و سپس System Information و بعد روی OK کلیک کنید.
3 – استفاده از خط فرمان CMD
می توانید از Command Prompt برای پیدا کردن مدل لپ تاپ خود نیز استفاده کنید.
Run ویندوز را با زدن Win + R کیبورد باز کنید، cmd.exe را تایپ کنید، سپس Ctrl + Shift + Enter را فشار دهید تا Command Prompt در حالت admin باز شود.
در پنجره User Account Control گزینه Yes را کلیک کنید تا اجازه دسترسی داده شود، سپس دستور زیر را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید تا مدل را مشاهده کنید.
wmic csproduct get name
یا دستور زیر را تایپ کنید تا مدل را پیدا کنید.
systeminfo | FINDSTR "System Model"
اگر می خواهید علاوه بر شماره مدل، شماره سریال لپ تاپ را نیز بدانید، از دستور زیر و سپس Enter استفاده کنید. اگر سازنده شما از شما بخواهد لپ تاپ خود را برای گارانتی ثبت کنید یا لپ تاپ شما به سرقت رفته باشد، ممکن است لازم باشد این اطلاعات را بدانید.
wmic csproduct get name, identifyingnumber
4. استفاده PowerShell
اگر PowerShell را ترجیح می دهید، می توانید از این رابط خط فرمان برای بررسی مدل استفاده کنید.
Win + X کیبورد را فشار دهید و روی Terminal (Admin) کلیک کنید تا PowerShell باز شود.
برای اجازه دسترسی، در بخش User Account Control گزینه Yes را کلیک کنید. دستور زیر را تایپ کرده و Enter کیبورد را فشار دهید :
Get-CimInstance -ClassName Win32_ComputerSystem
زیر ستون Model شماره مدل سیستم خود را پیدا کنید.
برای بررسی شماره سریال لپ تاپ، از این دستور و سپس Enter استفاده کنید.
Get-CimInstance -ClassName Win32_bios
در نتایج نشان داده شده روی صفحه، قسمت SerialNumber را در نتایج روی صفحه بررسی کنید تا شماره سریال لپ تاپ را تعیین کنید.
5. از طریق بخش تنظیمات
اگر کاربر ویندوز 11 هستید، دسترسی به برنامه تنظیمات راهی ساده برای یافتن سازنده و مدل لپتاپ شما است.
Win + I کیبورد را فشار دهید تا تنظیمات باز شود. در قسمت سمت چپ روی System کلیک کنید. در قسمت سمت راست، می توانید مدل را که در زیر نام لپ تاپ شما نمایش داده شده است، مشاهده کنید.
6. ابزار تشخیصی DirectX را امتحان کنید
DirectX Diagnostic یک ابزار داخلی است که اطلاعات دقیقی در مورد سخت افزار سیستم، به ویژه در رابطه با قابلیت های گرافیکی و صدا ارائه می دهد. می توانید از این ابزار برای بررسی مدل لپ تاپ خود استفاده کنید.
Run ویندوز را باز کنید، DxDiag را در کادر تایپ کنید، سپس روی OK کلیک کنید. در بخش باز شده، روی تب System کلیک کنید و قسمت System Model را کلیک تا شماره مدل را مشاهده کنید.
7. وب سایت یا برنامه سازنده را بررسی کنید
اکثر سازندگان لپ تاپ مانند Dell، HP و Lenovo اطلاعاتی در مورد مدل در وب سایت های خود پس از تأیید حساب ارائه می دهند یا اگر سازنده نرم افزار خاصی برای نصب معرفی کرده است با نصب ان می توانید به راحتی مدل لپ تاپ را پیدا کنید.
به عنوان مثال، HP یک گزینه مفید برای یافتن شماره مدل از طریق میانبر صفحه کلید ارائه می دهد. می توانید کلید های ترکیبی FN + Esc کیبورد را در لپ تاپ HP خود فشار دهید تا بخش اطلاعات سیستم HP را مشاهده کنید. مدل و سایر جزئیات لپ تاپ شما را نمایش می دهد.