آموزش ساخت اکانت هاآموزش نرم افزار اندروید

آموزش اسنپ‌ چت Snapchat ثبت نام و معرفی کامل به صورت تصویری

روش استفاده از اسنپ‌ چت \ یکی از برنامه های پرطرفدار که شما می توانید در آن عکس ها و فیلم های خود را به اشتراک بگذارید، اسنپ چت می باشد. این برنامه ویژگی های بسیار عالی و جذابی دارد و می توانید از فضای آن خیلی لذت ببرید. در اینجا می خواهیم به شما آموزش دهیم تا چگونه یک اکانت برای خود در این برنامه ایجاد کنید و بتوانید با دوستان خود و دیگر افراد به صورت تصویری ارتباط برقرار کنید و همچنین قابلیت های مهم و کاربردی اسنپ چت را به شما معرفی خواهیم کرد تا بتوانید به راحتی از این برنامه برای کارهای خود استفاده کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

آموزش اسنپ‌ چت Snapchat

 

در ابتدا شما می توانید آخرین نسخه اسنپ چت را برای اندروید با استفاده از لینک روبرو دانلود نمایید–> دانلود اسنپ چت

 

آموزش ثبت نام در اسنپ چت

 

پس از آن که این برنامه را بر روی گوشی اندروید خود نصب می کنید، نوبت به آن می رسد که یک اکانت برای خود ایجاد نمایید. با ورود به برنامه یک صفحه زرد رنگ که دارای دو گزینه می باشد برای ما بالا خواهد آمد.

گزینه اول یعنی LOG IN برای زمانی استفاده می شود که شما یک اکانت دارید و می خواهید به آن وارد شوید. گزینه دوم SIGN UP برای ساختن یک اکانت تازه می باشد. شما باید روی آن کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

اکنون یک صفحه دیگر برای شما باز می شود که باید نام و نام خوانوادگی خود را وارد نمایید. پس از وارد کردن آن ها، آیکون Sign Up & Accept برای شما به رنگ بنفش در خواهد آمد و باید روی آن کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

در این مرحله شما باید تاریخ تولد خود را با استفاده از قسمتی که برای شما قرار داده شده است، مشخص نمایید و سپس روی آیکون Continue که به رنگ بنفش در می آید، کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

در مرحله چهارم یک USERNAME باید برای خود تنظیم نمایید تا بقیه با استفاده از آن بتوانند شما را پیدا کنند. اگر یوزر نیمی که استفاده می کنید را قبلا کسی استفاده نکرده باید، پیام Username available به شما نشان داده می شود در غیر این صورت باید یک نام دیگر انتخاب نمایید. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید خود برنامه یکسری نام را به عنوان پیشنهاد برای شما قرار خواهد داد و در صورت تمایل می توانید از آن ها استفاده نمایید. بعد از انجام دادن این کار روی Continue کلیک کنید.

آروان

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

حال نوبت به آن می رسد که شماره موبایل خود را وارد نمایید. همانطور که در تصویر می بینید با استفاده از قسمت مشخص شده باید کد کشور خود را اول پیدا کنید و سپس شماره موبایل خود را وارد کنید. در این صفحه یک لینک آبی رنگ با نام Sign up with email instead وجود دارد که با استفاده از آن می توان به جای شماره موبایل از ایمیل استفاده کرد. پس از وارد کردن شماره روی Continue کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

اکنون باید منتظر بمانید تا کد لازم برای ورود و ساخت اکانت به شماره موبایل شما ارسال شود. پس از دریافت کد آن را وارد نمایید تا وارد مرحله بعد شوید. اگر کدی برای شما در زمان مشخص شده ارسال نشد، روی لینک آبی رنگ که نام آن Call me instead می باشد کلیک کنید تا اسنپ چت با شما تماس بگیرد و کد را برای شما بازگو کند. لازم به ذکر است که اگر از ایمیل برای این کار استفاده کرده اید، این کد به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

سپس یک پسورد برای ورود به اکانت خود باید تنظیم نمایید که حتما باید شامل 8 کاراکتر باشد. پس از تنظیم، روی آیکون Continue کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

کار شما به پایان رسید. با موفقیت یک اکانت در اسنپ چت برای خود ساخته اید. در اینجا می توانید دوستان خود را پیدا کرده و آن ها را دنبال کنید اگر نمی خواهید این کار را انجام دهید، روی آیکون Skip که در بالا گوشه سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

وقتی تمامی این کار ها به پایان می رسد وارد صفحه اسنپ چت خواهید شد. فقط قبل از شروع باید اجازه دسترسی به دوربین را بدهید که برای این کار روی آیکون Turn On کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت (snapchat)

استفاده از فیلتر ها در اسنپ چت

 

برای گرفتن اولین اسنپ خود باید روی آیکون دایره مانندی که در تصویر مشاهده می کنید کلیک کنید تا عکس گرفته شود یا روی آن نگه دارید تا فیلم برداری نمایید. اما این پایان کار نیست. انواع فیلتر ها و قابلیت های دیگر وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده نمایید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

شما در مرحله قبل می خواستید که از چهره خود عکس برداری یا فیلم برداری کنید تا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. وقتی که روی چهره خود نگه می دارید یا کلیک می کنید، یکسری آیکون ها دایره ای مانند در پایین صفحه برای شما نمایان می شود. به این ها Lense گفته می شود. برای مشاهده فیلتر های بیشتر کافی است آن ها را به سمت راست یا چپ بکشید تا فیلتر های بیشتری برای شما نشان داده شود.

همانطور که در تصویر ها مشاهده می کنید، با انتخاب کردن هر کدام از این فیلتر ها، یک سری افکت ها بر روی صورت شما قرار خواهد گرفت و در انواع مختلف وجود دارند و با توجه به سلیقه خود از آن ها استفاده نمایید.

 

ویرایش اسنپ خود

 

زمانی که اسنپ خود را می گیرید، یک سری آیکون که در تصویر برای شما مشخص کرده ایم نمایان می شود. آیکون ضربدر که در گوشه بالا سمت چپ قرار دارد، برای حذف کردن این اسنپ می باشد. در کنار سمت راست نیز انواع تنظیمات برای ویرایش عکس می باشد. با استفاده از این آیکون ها می توان نوشته بر روی عکس یا فیلم خود قرار دهید، اضافه کردن استیکر، برش زدن تصویر و …

روش استفاده از اسنپ‌ چت

همچنین یکسری فیلتر ثانویه نیز وجود دارد که با فیلتر ها اول قبل عکس برداری یا فیلم برداری متفاوت است. می توانید به دلخواه از میان همه فیلتر های این قسمت یکی را برای خود انتخاب نمایید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

آیکون آخری که در قسمت ویرایش تصاویر هست، برای ایجاد زمان روی اسنپ شما می باشد. بدین معنا که شما مدت زمانی که دوستانتان می توانند این اسنپ شما را مشاهده کنند تعیین می کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

ارسال اسنپ 

 

زمانی که تمامی این کار های بالا را انجام دادید، نوبت به آن می رسد که اسنپ خود را ارسال نمایید. روی آیکون فلش آبی رنگ کلیک کنید تا برای شما ارسال شود. همچنین در گوشه صفحه آیکونی برای دانلود نیز می باشد که می توانید عکس خود را دانلود نمایید یا آن را با استفاده از آیکون کناری آن را به عنوان استوری ارسال نمایید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

زمانی که روی آیکون ارسال کلیک می کنید، نیاز است تا مخاطبین خود را مشخص نمایید تا این اسنپ برای آن ها ارسال شود. دوستان خود را مشخص نمایید یا از گزینه های My Story، Our story یا گروه هایی که ساخته اید استفاده کنید. دوباره روی آیکون فلش آبی رنگ کلیک کنید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

 

برقراری ارتباط با دوستان خود در اسنپ چت

اسنپ چت تنها یک برنامه برای ارسال تصاویر یا فیلم برای دیگران نمی باشد. بلکه می توانید به پت کردن با دوستان خود نیز بپردازید و تماس تصویری با آن ها برقرار کنید.

برای انجام دادن این کار وارد اسنپ چت شوید و از گوشه سمت چپ به داخل انگشت خود را بکشید تا لیست دوستان شما نمایان شود. روی هر کدام از آن ها که می خواهید کلیک کنید تا یک مکالمه ایجاد کنید. درون آن گزینه های متفاوتی وجود دارد که با انتخاب کردن آن ها می توانید عکس ارسال کنید یا تماس برقرار نمایید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

بررسی قسمت Discover در اسنپ چت

 

در این قسمت شما می توانید اسنپ های بقیه افراد، برند های بزرگ، روزنامه ها، مجله ها و … را مشاهده نمایید. برای دیدن آن ها کافی است روی هر کدام کلیک کنید تا از استوری ها، فیلم ها و عکس های آن ها نیز لذت ببرید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

 

Snap Map

 

در این قسمت شما در مقیاس بزرگتر می توانید در تمام کشور ها آخرین رویداد ها یا اسنپ هایی که رخ داده است را مشاهده کنید و روی آنها کلیک کنید تا برای شما باز شوند. همچنین می توانید خودتان نیز استوری قرار دهید.

روش استفاده از اسنپ‌ چت

این ها تنها بخشی از قابلیت ها اسنپ چت می باشد. در واقع شما با استفاده از این آموزش می توانید به راحتی از اسنپ چت استفاده کنید و از آن لذت ببرید. ویژگی ها متفاوتی وجود دارد که در مقاله های بعدی به شما آن ها را معرفی خواهیم کرد.

  آموزش حذف اکانت اسنپ چت - دیلیت اکانت Snapchat

به این پست امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۹۴ رای

نوشته های مشابه

‫88 دیدگاه ها

  1. سلام مرسی از سایت خوبتون اسنپ چت من تا قسمت user name اوکی هست ولی وقتی user name رو میزنی همین جوری میمونه

  2. چ جوری تو برنامه اسنپ چت ب همون شکلکای قبلی برگردیم.
    من آنلاین شدم وارد برنامه شدم شکلک ها آمدبت شد اینارو اصن دوست ندارم قبلیارو میخااااام

  3. سلام
    من همه ی این کار ها رو که شما نوشتی رو کردم نوبت به پسورد رسیده هر چی رمز رو می زنم نمی یاره می شه بگین چکار کنم
    اگه زود جواب بدین ممنون می شم

  4. سلام من رمز عبور 8 رقمی هرچی میزنم میگه آه مسفم مسکلی پیش اومده دوباره امتحان کنید باید چی کار کنم؟؟؟ بگید لطفا

  5. سلام،ببخشید من اسنپ چتو قبلا نصب کرده بودم،بعد از چند وقت دوستم با ایمیل و پسورد من نصب کردی یعنی با یک ایمیل دوتا اسنپ چت داشتیم،بعد از نصب اون نه عکسای اون برای من اومد و نه عکسای من،منتها عکسای قبله من برای اون بود،بعد از چند وقت اسنپ چته من پرید و هرکاری کردم دسترسی پیدا نکردم،دوستم با تعویض پسورد وارد شد ولی فقط عکسای خودش اومد و عکسای من که بعد از نصب اون گرفته بودم نیومده بود،میتونم به اون عکسا که نیست دسترسی پیدا کنم؟؟

  6. تا اونجایی که گفتین شماره بنویسم برای من چیزی نمیاد ک شماره خودمو بزنم برای من ی چیز میاد ک نوشته پسوورد هر پسووردی هم ک میزنم میگه اتصال به سرور دچار مشکل می باشد درصورتی ک اینترنتم خیلی خوبه .ممنون میشم کمکم کنید.

  7. سلام … چرا وقتی اسنپ چت رو باز میکنم تا استیکر هاش ب روز شه اون قبلیها پاک میشه .‌. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

  8. سلام. ممممنونم.چطوری غیرفعال کنم که کسی با شماره نتونه پیدام کنه اگر شماره م تو مخاطبین گوشیش هست؟
    3،چطوری میتونم دلیت اکانت کنم؟ ممنونم. ?

  9. من نصب میکنم سینگ آپ رو میزنم ثبت نام میکنم موقع پسوورد گذاشتن اخطار میده معنی اخطارشم اینه میگه سرور مشکل داره من باید چیکار کنم

  10. سلام بعد از نام کاربری پسورد میخواد هرچی میزنم نمیشه اعداد ترکیبی هم میزنم بازم نمیشه توروخدا راهنمایی کنید کلافه شدم

  11. سلام من وقتی میزنم روی log in یا sign up میاره باید سرویس های گوگل پلی رو به روز کنید وقتی میخوام به روز کنم هم نمیشه من چیکار کنم حالا؟

    1. سلام سرویس های گوگل رو باید از سای تهای ایرانی دان و روی گوشی نصب کنید و یا با روشهای دور زدن تحریم گوگل از خود گوگل اپدیت کنید تو گوگل در این مورد سرچ بزنید

    2. برو گوگل پلی وقتی میخای به روز کنی ایمیلتو وارد کن مرحله هاشو رد شو بعد اوکی میشه

  12. منم بعد قسمت پسورد مشکل دارم.پسوردمو قبول میکنه اما وارد مرحله بعد نمیشه و میگه باید اپدیت کنین.میرم اسنپ چتو اپدیت میکنم میام دوباره میزنم ولی بازم نمیشه.خیلی مسخرست واقعا.از دیروز تا الان ۱۰۰ دفعه امتحان کردم باز میگه اپدیت کنید?

      1. مشکل پسورد نیست !! مشکل فی***لتر شکن شماست برای ثتب نام به ارورم دقت کنید از پسورد ایراد نمی گیره !

  13. سلام,برا من از قسمت پسورد دیگه کار نمیکنه و میگه there was problem connecting to the server , try again,چکار کنم چجوری درس میشه, فیلتر شکنمم روشنه,ترو خدا راهنماییم کنین

    1. سلام ربطی به پسورد نداره باید با فی****لتر شکن درست و حسابی وصل بشید خوب دوست من ایراد از پسورد نگرفته گفته نمی تونه به سرور وصل بشه !!!

  14. بعد از یورزنیم برای من پسورد رو میاره که منم از اعداد و حروف کوچیک و بزرگ و اینا@$&#\استفاده میکنم
    اما بازم ارور میده
    please update snapchat to the latest version to create an account
    اینو میاره
    ف.یل.تر شکنمم روشنه

  15. سلام من وقتی نام و تولد ره زدم بعد وز ان قسمت یوزر nema میایه باز بعد از uesrnemaهیچ شماره موبایل یا ایمل نمیایه مستقیم میگه پسورد بزنین اولین بار است که اماده کدیم وقتی میزنم میگه درست نیست بعد از ان پیش رفته نمیشوه نمیفامم چرا؟

  16. سلام من قبلا اینم وصل بودم گوشیمو بازنشانی کردم پاک شد خب حالا من به حساب داشتم الان باید کدومشو بزنم ؟ هردوتاشو میزنم هیچی نمیشه اولی میگه رمز ایمیل که منم یادم رفته بود رفتم تغیرش دادم ولی باز نمیکنه
    الان به نظرتان من چیکار کنم؟

  17. سلام برا من بعد انتخاب اسم پسورد میخواد ۸ کارکتر میزنم از حروف کوچیک و بزرگ و عدد .ولی نمیشه مشکل کجاست اعصابم خورد شد.راهنمایی لدفن

    1. ما چی بگیم !!! وقتی پسورد درست وارد نمیشه پسورد برای ثبت نام باید ترکیبی از حرف بزرگ و کوچک انگلیسی همراه با اعداد .و کارکتر باشه و شما اصلا دقت نمی کنید !

  18. شرمنده من میخواستم ودیو هایی که از خودم میگیرم نه تو اسنپ نه جای دیگ نمیخوام به اشتراک بزارم فقط میخوام ودیو ها و عکسا برا خودم تو گالری ذخیره شه چی کار باید بکنم نمنونتونم ج بدین

    1. سلام من برا خودم که نصب کردم شد و خیلی قشنگ هم هستن خیلی عکس و کلیپ هم از خودم میگیرم ولی برا کسی دیگه که میخوان نصفش کنم همه مراحل نصب کردنش رو تموم میکنم به جز پسورد نمیدونم چکار کنم هرچی رمز ۸ رقمی میزنم قبول نمیکنه

  19. اسممو میدم تاریخ تولد میدم بعد یه اسم مستعاری میدم بعدش پسورد میاد هرچی عدد ۸ رقمی میدم نمیشه

  20. سلام من هر چقد اسممو وارد میکنم بعدش پسوورد میخواد برای من نمینویسه ک این نام قبلا وجوود داره یا نه بعده اسمم ک وارد میکنم یه رمز ۸ کاراکتری میخواد ک هر چقد میزنم نمیشه

  21. من هرچقد سعی میکنم نمیشه اصن قسمت وارد کردن شماره تلفن نداره جمیلمم میزنم کانکت نمیشع حسابی عصبیم کردع:/

          1. اموزش رو با دقت بخونید قید شده ! و شما ایران زندگی می کنید باید بدونید تلگرام ف……….یل……….تر هستش خوب و نیاز به …..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا