آموزش اینستاگرام

آموزش خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید و کامپیوتر

آموزش خصوصی کردن حساب اینستاگرام

خصوصی کردن Private حساب اینستاگرام

با خصوصی کردن حساب اینستاگرام تنها دنبال کنندگان شما می توانند پست ها، عکس ها، ویدیو ها و لیست دنبال کنندگان و دنبال شوندگان حساب شما را مشاهده کنند. همچنین تنها کسانی می توانند دنبال کننده شما باشند که شما آن ها را تایید کنید و بدون تایید شما کسی نمی تواند پست های شما را مشاهده کند.

به طور عادی هر شخصی می تواند عکس ها، ویدیو ها و لیست دنبال شوندگان و دنبال کنندگان حساب هر شخص را مشاهده کند. ولی در صورتی که شما نخواهید همه ی اشخاص عکس ها و اطلاعات حساب شما را ببینند، می توانید حساب تان را در حالت خصوصی تنظیم کنید تا فقط کسانی که شما تایید می کنید دنبال کننده شما باشند و به پست های شما دسترسی پیدا کنند.

برخی نیز دوست دارند فقط دوستان و آشنایان شان عکس ها و ویدیو های شان را مشاهده کنند، این دسته از افراد نیز با این قابلیت می توانند حساب خود را تنها در اختیار کسانی که می خواهند قرار دهند.

در این آموزش ما مراحل قدم به قدم خصوصی سازی (private) حساب اینستاگرام را به شما عزیزان نشان می دهیم.

 

ویژگی های حساب خصوصی (private) اینستاگرام:

 

  • عکس ها، ویدیو ها و لیست دنبال کنندگان و دنبال شوندگان فقط برای دنبال کنندگان (Followers) آن حساب قابل رویت خواهد بود.
  • اگر شخصی بخواهد فرد را دنبال کند، باید یک درخواست دنبال کردن یا به عبارتی درخواست دوستی برای صاحب حساب بفرستد و منتظر تایید درخواست از طرف صاحب حساب باشد. فرد به میل خود می تواند این درخواست را قبول یا رد کند.
  • اگر کسی قبل از خصوصی شدن حساب کاربری فرد، دنبال کننده ی او شده و صاحب حساب دیگر تمایل ندارد این فرد او را دنبال کند، می تواند این شخص را بلاک کند.
    البته اشخاصی که دنبال کننده حساب نیستند، هنوز می توانند مستقیما برای صاحب حساب ویدیو و عکس بفرستند.

 

آموزش خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید

۱.اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.

۲.وارد حساب کاربری تان شوید.

۳.آیکون آدمک گوشه تصویر را لمس کنید و به بخش پروفایل بروید.

۴.بر روی آیکون سه خطی که در گوشه ی بالای تصویر می بینید بزنید تا منوی کشویی باز شود.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید-1

 

۵.از انتهای منوی کشویی گزینه Settings را انتخاب کنید.

۶.به بخش Privacy and Security بروید.

۷.گزینه Account Privacy را انتخاب کنید.

۸.حال دکمه تاگل مقابل Private Account را لمس کنید تا حالت خصوصی فعال شود.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید-2

 

۹.سپس برای تایید بر روی OK بزنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید-3

 

بدین ترتیب حساب اینستاگرام شما خصوصی می شود و جز دنبال کنندگان شما کسی نمی تواند پست های شما را مشاهده کند.

 

مطالب پیشنهادی :

 

روش دوم

در برخی نسخه های اپلیکیشن اینستاگرام، آپشن ها و محل قرارگیری آن ها کمی متفاوت است.

  آموزش افزودن نظرسنجی به استوری اینستاگرام

۱.اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.

۲.وارد حساب کاربری خود شوید.

۳.آیکون آدمک در گوشه پایین تصویر را لمس کرده و به بخش پروفایل بروید.

۴.بر روی آیکون سه نقطه یا سه خطی که در گوشه تصویر وجود دارد، بزنید. سپس به بخش Settings در انتهای منوی کشویی بروید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید-4

 

۵.سپس از منوی Settings دکمه تاگل مقابل Private Account را لمس کنید تا حالت خصوصی فعال شود.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در اندروید-5

 

۶.در نهایت برای تایید بر روی OK بزنید تا حساب اینستاگرام شما خصوصی شود.

 

آموزش خصوصی کردن حساب اینستاگرام در کامپیوتر

 

۱.مرورگر وب خود را باز کنید.

۲.به سایت رسمی اینستاگرام بروید.

۳.وارد حساب کاربری خود شوید.

۴.بر روی آیکون آدمک در گوشه تصویر کلیک کرده و وارد پروفایل خود شوید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در کامپیوتر-1

 

۵.در کنار گزینه Edit Profile بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در کامپیوتر-2

 

۶.سپس از منوی باز شده گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید.

۷.در زیر بخش Account Privacy چک باکس گزینه Private Account را تیک بزنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام در کامپیوتر-3

 

و بدین ترتیب حساب اینستاگرام شما خصوصی می شود.

 

دانلودهای پیشنهادی :

 

در صورتی که آپشن Private Account را در بخش تنظیمات حساب تلگرام نمی بینید و نمی توانید حساب خود را خصوصی کنید، پس به احتمال زیاد حساب شما یک حساب تجاری (business profile) است. در نتیجه برای خصوصی کردن آن باید ابتدا حساب خود را از یک حساب تجاری به حساب شخصی (personal profile) تغییر دهید. بدین منظور:

۱.اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.

۲.وارد حساب کاربری تان شوید.

۳.به بخش پروفایل بروید.

۴.بر روی آیکون سه خطی که در گوشه ی بالای تصویر است بزنید تا منوی کشویی باز شود.

۵.از قسمت انتهای منو گزینه Settings را انتخاب کنید.

۶.گزینه Switch Back to Personal Account را لمس کنید.

۷.سپس بر روی Switch Back بزنید.

۸.اکنون دکمه تاگل مقابل گزینه Private Account را لمس کرده و آن را در حالت فعال بگذارید.

۹.برای تایید OK را بزنید.

بدین ترتیب حساب شما خصوصی می شود و فقط دنبال کنندگان شما می توانند به پست های آن دسترسی پیدا کنند.

 

آموزش های مرتبط:

نوشته های مشابه

یک پاسخ بنویسید

  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن
دکمه بازگشت به بالا
بستن